Timmerlieden

Smeets Bouw is op zoek naar timmerlieden.

 

Ben je op zoek naar een uitdagende baan als timmerman bij een gerenommeerd familiebedrijf in Maastricht? Dan ben jij wellicht degene die we zoeken!

 

Als timmerman ben jij het aanspreekpunt van de klant en/of de onderaannemers. Binnen deze functie verricht je alle onderhouds- en renovatiewerkzaamheden en/of nieuwbouwwerkzaamheden die bij onze opdrachtgevers voorkomen.
Tijdens de uitvoering van deze werkzaamheden heb je regelmatig contact met onderaannemers en/of gebruikers/bewoners.

 

Smeets Bouw vindt klanten, bewoners en onderaannemers enorm belangrijk. We streven bedrijfsmatig naar een hoge mate van klanttevredenheid. Daarom zijn we op zoek naar een Timmerman die niet alleen zorgt dat het vastgoed van onze klanten in perfecte staat wordt gerealiseerd maar ook begrijpt dat het van belang is dat opdrachtgevers goed worden geholpen en gehoord.

 

Wie zoeken we?
Iemand die naast zijn vakinhoudelijke vaardigheden, zoals hierboven genoemd, ook goede sociale en communicatieve vaardigheden heeft.
Een echte teamplayer die graag onderdeel wil zijn van een lerende organisatie die enthousiast en gedreven is met een flexibele instelling.

 

Wat bieden we?
Een collegiale en uitdagende werkomgeving binnen een bedrijf waar een open sfeer en veel trots heerst. Verder kent het bedrijf goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Interesse?
Verras ons met een sollicitatie waarbij je aangeeft hoe jij invulling zou willen geven aan deze leuke functie. Stuur je sollicitatie dan per e-mail naar Miranda Heemels. Meer informatie over de functie kun je krijgen bij Albert Brouwer (betreffende nieuwbouw werkzaamheden) en Henk Smid (betreffende onderhoud en renovatie werkzaamheden), beiden bereikbaar via telefoonnummer 043-3690880.

 

Wil je weten hoe onze collega's het vinden om bij ons bedrijf te werken? Neem dan eens een kijkje bij "medewerkers vertellen", op de websites van Smeets Bouw en Van Heur Bouw & Onderhoud

 

Smeets Bouw, Smeets Vastgoedservice en Van Heur Bouw & Onderhoud maken deel uit van VB Groep.