VB-Groep

Activiteiten

Als Smeets Bouw zijn wij nauw betrokken bij onze klanten, onze medewerkers en de maatschappij. Zodoende kunnen wij maatwerk leveren binnen de segmenten waarin wij actief zijn. We delen onze expertise en hebben concepten ontwikkeld die sterk aansluiten op de behoeften en wensen van onze klanten. We zijn ervan overtuigd dat betrokkenheid bij onze klanten bijdraagt aan het opbouwen van een langdurige relatie. Dit doen we onder andere door te luisteren. Waar hebben onze klanten behoefte aan? Waar liggen zij 's nachts wakker van? Met onze diensten helpen we onze klanten bij het oplossen van hun problemen. Onze mensen doen dit door dagelijks klantverwachtingen te overtreffen, gedreven door passie en trots.

Sinds 1922 staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap. Sindsdien zijn heel veel projecten in diverse sectoren gerealiseerd. Zij vormen de basis voor de continuïteit van ons bedrijf. Kwaliteit en vakmanschap gelden voor het geleverde product. Maar ook voor slimme bouwtechnische oplossingen, nauwkeurige calculaties en het nakomen van afspraken. De waardering voor deze aanpak blijkt uit de positieve reacties van een groot aantal vaste relaties.

Nieuwbouw

Wij hebben veel specialistische kennis in huis en bieden daardoor een breed scala aan nieuwbouw.

Lees meer

Renovatie & Onderhoud

Met name voor corporaties voeren wij veel groot onderhoud uit. Daarbij verzorgen we alle bouwkundige ingrepen, waarbij we ook steeds vaker het planontwerp opstellen.

Lees meer