VB-Groep

Aannemings-overeenkomst Burgemeester Gijzelslaan Heerlen getekend

11 juli 2024

Wonen Limburg, Wonen Limburg Accent en Smeets Bouw hebben op 10 juli de aannemingsovereenkomst getekend voor de bouw van 24 moderne appartementen aan de Burgemeester Gijzelslaan in Heerlen. Dit project markeert een belangrijke stap in het vergroten van het aanbod van kwalitatieve woonruimte in de regio.

De nieuwe appartementen aan de Burgemeester Gijzelslaan zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en leefbaarheid. Ze bieden comfortabele woonruimtes met moderne voorzieningen en zijn ideaal voor een breed scala aan bewoners, van jonge professionals tot senioren. De oplevering van de appartementen staat gepland voor medio 2025.

René Clement, directeur van Wonen Limburg, benadrukt het belang van dit project voor de gemeenschap: "Met de ontwikkeling van deze 24 appartementen zetten we een belangrijke stap in het realiseren van onze visie om betaalbare en kwalitatieve woonruimte te bieden aan de inwoners van Heerlen. We zijn verheugd om samen te werken met Smeets Bouw, een partner die onze waarden en ambities deelt."

De directeur van Smeets Bouw voegt hieraan toe: "Wij zijn trots om betrokken te zijn bij dit project aan de Burgemeester Gijzelslaan. Onze expertise in de bouwsector en de nauwe samenwerking met Wonen Limburg en Wonen Limburg Accent zorgen ervoor dat we een hoogwaardig wooncomplex kunnen realiseren dat aansluit bij de behoeften van de toekomstige bewoners."

Het project aan de Burgemeester Gijzelslaan is een reflectie van de gezamenlijke inzet van Wonen Limburg, Wonen Limburg Accent en Smeets Bouw om bij te dragen aan de stedelijke ontwikkeling van Heerlen en de leefkwaliteit van haar inwoners te verbeteren.

René Clement, directeur Vastgoed Wonen Limburg en Wonen Limburg Accent en Frank Dijkhuis, directeur Smeets Bouw. Bron: Wonen Limburg

Woongebouw met 24 appartementen

De ruim opgezette appartementen variëren in grootte van 76 m2 tot 99 m2. De lichte woonkamer, fijn balkon, goed uitgeruste badkamer en keuken én de twee slaapkamers maken het een comfortabele woning voor jong en oud. En het A+++ label zorgt voor een laag energieverbruik, fijn voor de portemonnee!