VB-Groep

Bewoners Veliahof Maastricht in het zonnetje gezet

30 maart 2023

Aan de Veliahof in Maastricht voert Smeets Bouw sinds april 2022 in opdracht van Servatius groot onderhoud uit aan de hoogbouw met in totaal 178 appartementen. Het renoveren en verduurzamen van de appartementen in bewoonde staat is voor bewoners een ingrijpende periode waarin hun woonomgeving totaal anders is dan zij gewend zijn. Deze week startten de allerlaatste werkzaamheden. Een mijlpaal die we graag vieren met bewoners als dank voor hun medewerking, begrip en geduld.

Deze week wordt de laatste hand gelegd aan de werkzaamheden aan de woningen; de kozijnen aan de galerijzijde worden vervangen. Een mooi moment om de bewoners in het zonnetje te zetten. De bewoners krijgen namens Smeets Bouw, alle onderaannemers en betrokkenen een cadeaubon aangeboden voor de lokale supermarkt PLUS Savelkoul. Zo komt resultaat samen in de hele wijk Veliahof.

Cadeaubon voor bewoners Veliahof Maastricht

De bonnen worden persoonlijk uitgedeeld door het team van Smeets Bouw onder leiding van hoofduitvoerder Raymond Possen en huurderscoach René Nijpels.

De actie is een initiatief van Smeets Bouw en Helwig Kozijnen, en wordt mede mogelijk gemaakt door: Servatius, Sjef Ubaghs Installatietechniek, A. Ploem Installatietechniek, Mammoet, FEK Metaal, gobouw betonboringen, Miecon, EPM, Linisol Group, Boels Rental, BAZ, Bruynzeel keukens, Dakdekkersbedrijf Peter Ummels, Hermetico, Schildersbedrijf Heythuysen, Hilhorst, GBB, Valento, NIVA liften, Qnetics, Bameco, Selexions, SIEBEN Bouw en afbouwmaterialen, FRC Ventilatietechniek en Kemkens Solar.