VB-Groep

Jeroen de Bekker versterkt VB Groep

16 januari 2021

De 54-jarige Jeroen de Bekker start op 1 februari 2021 als directeur bij VB Bouw Holding binnen VB Groep. De Bekker, voorheen werkzaam als algemeen directeur bij Hurks en daarvoor jarenlang directielid van zowel vastgoed als bouw bij Heijmans, treedt toe tot het directieteam van VB Bouw Holding. VB Bouw Holding is met Huybregts Relou, Smeets Bouw, Van Heur Bouw & Onderhoud en Van Miltenburg Bouw & Onderhoud voornamelijk actief in Noord-Brabant, Limburg & Utrecht.

De Bekker, voorheen werkzaam als algemeen directeur bij Hurks en daarvoor jarenlang directielid van zowel vastgoed als bouw bij Heijmans, treedt toe tot het directieteam van VB Bouw Holding. VB Bouw Holding is met Huybregts Relou, Smeets Bouw, Van Heur Bouw & Onderhoud en Van Miltenburg Bouw & Onderhoud voornamelijk actief in Noord-Brabant, Limburg & Utrecht.

Met de komst van De Bekker wil VB Groep verder doorgroeien en haar bouw- & vastgoed activiteiten in Midden en West Brabant onder VB Bouw Holding verder versterken en uitbouwen. Dit in samenwerking met externe opdrachtgevers maar ook vanuit eigen ontwikkeling met CRA Vastgoed. VB Groep is al erg actief binnen dit werkgebied, maar wil dicht bij haar klanten opereren middels een overname of nieuw te starten vestiging.

"De eerste gesprekken met het familiebedrijf gaven direct veel vertrouwen. De kernwaarden van de organisatie passen goed bij de manier waarop ik graag wil werken", aldus Jeroen de Bekker over deze nieuwe stap. "Dit biedt mij, in combinatie met de ambitie en groeiwensen van de groep, tevens een mooie uitdaging. VB Groep heeft een goede naam in de markt en de afgelopen jaren al een stevige groei doorgemaakt, zonder het familiaire karakter los te laten. Vanuit mijn rol zal ik samen met de overige directieleden werken aan de verdere versteviging voor de toekomst."

De eerste gesprekken met het familiebedrijf gaven direct veel vertrouwen. De kernwaarden van de organisatie passen goed bij de manier waarop ik graag wil werken
Jeroen de Bekker, Groepsdirecteur Bouwen