VB-Groep

Maatschappelijk aandeelhouder van Discovery Museum

8 oktober 2024

Met trots kondigen wij aan dat Smeets Vastgoedservice en Smeets Bouw zich als maatschappelijk aandeelhouder hebben aangesloten bij het Discovery Museum. Dit partnerschap markeert een belangrijke stap in de verdere invulling van ons MVO-beleid en sluit naadloos aan op onze duurzaamheidsdoelstellingen.

Verbinding met de regio en toekomstige generaties

Marco Tax, Adjunct Directeur van Smeets Vastgoedservice, deelt zijn enthousiasme over deze samenwerking: "Bij Smeets Vastgoedservice en Smeets Bouw geven we met trots invulling aan ons MVO-beleid door maatschappelijk aandeelhouder te worden van het Discovery Museum. Door deze samenwerking willen we iets terugdoen voor de regio waarin we actief zijn en bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de volgende generatie. Het museum biedt een inspirerende omgeving waar innovatie, educatie en verbinding centraal staan – waarden die perfect aansluiten bij onze visie op duurzaam ondernemen."

Als maatschappelijk aandeelhouders dragen Smeets Vastgoedservice en Smeets Bouw actief bij aan de missie van het museum om jong en oud te inspireren met vernieuwende inzichten en bij te dragen aan een duurzame toekomst. Dit sluit naadloos aan bij onze visie om via maatschappelijke verantwoordelijkheid de regio te versterken en positieve impact te maken.

MVO en duurzaam ondernemen: de kern van ons bedrijf

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in het DNA van ons familiebedrijf. Wij nemen verantwoordelijkheid voor onze omgeving en investeren in oplossingen die gericht zijn op de lange termijn. Met ons aandeelhouderschap bij het Discovery Museum versterken we onze inzet om bij te dragen aan onze duurzaamheidsambities en stimuleren we positieve veranderingen voor de toekomst.

Met deze samenwerking blijven we onze duurzame ambities versterken en nodigen we het bedrijfsleven uit om samen met ons te investeren in een betere toekomst voor iedereen.