VB-Groep

Eerste huizen Crostolostraat opgeknapt

30 januari 2024

In opdracht van Zaam Wonen zijn wij in oktober vorig jaar gestart met het opknappen en verduurzamen van 154 huurwoningen in Nieuwdorp. De woningen in de Crostolostraat waren als eerste aan de beurt. Inmiddels zijn de meeste woningen hier aan de buitenkant gerenoveerd en starten wij met de opknapbeurt aan de binnenkant.

Opknapbeurt buiten- en binnenkant

Bij het renoveren van de buitenschil van de woningen worden onder andere de gevels schoongemaakt, spouwmuren geïsoleerd en voegwerk hersteld. Ook krijgen de woningen nieuwe kozijnen, ramen en deuren, worden de daken geïsoleerd en komen er zonnepanelen. Bij het opknappen van de binnenkant krijgen de woningen waar dat nodig is een nieuwe cv-ketel, badkamer, keuken en toilet. Dit alles zorgt ervoor dat de woningen tochtvrij zijn en het nodige gemak bieden.

Werkzaamheden Damiatestraat

De afgelopen periode hebben wij veel hinder gehad van het slechte weer, maar nu staat ook de Damiatestraat in de steigers en zijn wij gestart met de verduurzaming van de woningen. Daarna volgen de Woeringenstraat, Diepenbeekstraat en Peldenstraat.

Groot onderhoud 154 woningen Nieuwdorp Stein

Lees meer over de verduurzaming en de werkzaamheden op onze projectpagina.

Lees meer