VB-Groep

Veliahof klaar voor verduurzaming

13 mei 2022

In Maastricht en omstreken een bekend gezicht. De 13-laags hoge galerijflat aan de Veliahof in de Maastrichtse wijk Daalhof is toe aan verduurzaming. Het gebouw en de woningen worden achtereenvolgens aangepakt en energiezuiniger gemaakt. Een mooie uitdaging voor Smeets Bouw die wij in opdracht van Servatius mogen gaan uitvoeren. Afgelopen week werden de officiƫle handelingen uitgevoerd en vandaag, maandag 16 mei wordt het eerste appartement aangepakt.

Een bijzonder moment voor dit grote project. En daarom geven wij het officiƫle startschot ook vanaf grote hoogte. De handdruk op een langdurige en bovenal prettige samenwerking is een feit! Frank Dijkhuis (directeur Smeets Bouw) & Gert Weenink (Bestuurder Servatius) leggen de handdruk vast vanaf een mooi (voor)uitzicht!

In opdracht van woningcorporatie Servatius gaan wij 178 appartementen aan de Veliahof opknappen, verduurzamen, veiliger en comfortabeler maken. Het woonplezier van de bewoners wordt verbeterd en toekomstbestendig gemaakt. Naast de 178 appartementen, wordt ook het gebouw volledig aangepakt. Van gevel tot entree, van liftschachten tot aan de openbare ruimtes. Lees de volledige projectomschrijving van de Veliahof hier.